Őszi vezetőségi ülésünk tervezett időpontja

Tájékoztatjuk tagtársainkat, hogy a 2017-es év 3. vezetőségi ülése október 24-én kedden lesz. A már megszokott módon az őszi vezetőségi ülésen a budapesti és a vidéki helyszíneket videokonferenciával kapcsoljuk össze.
 


 

Kérjük Tagtársainkat, hogy ügyeljenek a tagdíj időben történő befizetésére. Kérjük, támogassák társaságunkat az adó 1%-ának felajánlásával is.

Kedves Tagtársaink! Az elmúlt évben sajnálatos módon romlott Társaságunkban a tagdíj befizetési fegyelem.

Társaságunk működéséhez az anyagi alapok nélkülözhetetlenek. Az anyagi háttér lényeges része a tagok által befizetett tagdíj, melynek összege egységesen és minden tagunk számára évi 3000,- Ft. Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmüket a tagdíj időben történő befizetésére. Ha hátraléka van, kérjük, szíveskedjék azt a honlapon is szereplő számlaszámra (OTP 11709002-20334956) való átutalással rendezni. Ne felejtse: a tagdíj a Társaság anyagi alapja, melyre közhasznú tevékenysége épül!

Kérjük, hogy a fentiek mellett, személyi jövedelemadójuk bevallásakor az adó 1%-ának felajánlásával is támogassák a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság tevékenységét. (Az MFT adószáma: 19000345-2-42)


 

Társaságunk tavaszi-nyári konferenciái

Társaságunk szekcióinak (társ)szervezésében a következő konferenciákra kerül sor a közeljövőben:

Gyógyszerinnovációs Kongresszus – május 7-9. Velence

ÉFM 2017 (közös kongresszus a MÉT-tel és az MMVBT-vel) – június 13-16. Debrecen

Mindkét kongresszusról további részletek a Rendezvények/MFT Rendezvények menüpontban találhatók.


 

Richter Témapályázat 2017

A Richter Gedeon Nyrt. 2017-ben is meghirdette kutatási Témapályázatát. Az előpályázat benyújtási határideje március 16.
További részletek és letölthető pályázati űrlapok/mellékletek a Pályázatok/Külső pályázatok/Richter Témapályázat 2017 menüpontban találhatók.


 

Bejelentkezés

Pártoló tagok

Richter Gedeon

Év gyógyszere 2015

Servier Hungária VALDOXAN
(agomelatin)
 

Linkek